Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Πρόβα τζενεράλε" για το νέο Ford Kuga

Η γκάμα του νέου Kuga πέρα απο τις εκδόσεις με τους αποδοτικούς EcoBoost κινητήρες βενζίνης αναμένεται να συμπεριλάβει και μια υβριδική έκδοση
 Μπορεί η άφιξη του νέου Kuga στην Ευρώπη να τοποθετείται το β΄ εξάμηνο του 2012, ωστόσο η έκθεση του Los Angeles που ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει την αμερικανική εκδοχή του αυτοκινήτου.


Οι τελευταίες φωτογραφίες του Ford Escape αποκαλύπτουν ότι το νέο, "παγκόσμιο" SUV της μπλε οβάλ φίρμας μένει πιστό στο Concept Vertrek που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit φέτος, διατηρώντας τις ίδιες σχεδιαστικές γραμμές όσον αφορά την κλίση της οροφής και τη σχεδίαση της τρίτης κολώνας.

Επίσης, εμφανής είναι και η αύξηση στο μήκος του μεταξονίου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει "κερδίσει" δέκα εκατοστά. Αυξημένα, επίσης, είναι και τα μετατρόχια του μοντέλου, γεγονός που προσθέτει επιπλέον πέντε εκατοστά στο πλάτος του. Σύμφωνα με τη Ford οι διευρυμένες διαστάσεις του Kuga πρόκειται να αυξήσουν κατά 20% τους χώρους του εσωτερικού.

Από πλευράς κινητήρων το Kuga αναμένεται να υιοθετήσει τον EcoBoost των 1,6 λίτρων που αξιοποιεί και το Focus, καθώς και μια σειρά από TDCi κινητήρες diesel. Τα μηχανικά σύνολα του Kuga, που πιθανότατα θα συνεχίσει να διατίθεται τόσο σε τετρακίνητες εκδόσεις όσο και σε δικίνητες εκδόσεις, θα εφοδιάζονται με σύστημα stop&start καθώς και σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση, επιφέροντας σημαντικές μειώσεις σε επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου