Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Βατερλώ του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη!


Ποιοι είναι οι 11... ήρωες που κατέθεσαν

υποψηφιότητα!!



Καρκινοβατούν στο ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά την συλλογή... υποψηφιοτήτων!
Είναι χαρακτηριστική δε η περίπτωση της Κρήτης όπου ο Κώστας Ασκούνης (μέλος της Επιτροπής του Κινήματος) έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με όσα συμβαίνουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της perifereianews, οι όποιες προτάσεις έχουν γίνει σε στελέχη να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ, δεν είχαν…
...θεσμικό χαρακτήρα και μόνο τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει τηλέφωνα σε ενδιαφερόμενους από μελη της εκλογικής επιτροπής όπως ο Κ.Ασκούνης.

Πραγματικά το ενδιαφέρον στο ΠΑΣΟΚ έχει να κάνει με τα πρόσωπα που άκουστηκαν , έχουν ισχυρή κοινωνική και πολιτική βάση και δεν δεχτηκαν να είναι υποψήφιοι.

Προτάσεις έγιναν στη Θεανώ Βρεντζου-Σκορδαλάκη (αντιπεριφερειάρχη), στην περιφερειακή σύμβουλο κ.Βιργινία Μανασάκη, στους αντιδημάρχους Γ.Αεράκη, Αγγ.Σχοιναράκη, στον καθηγητή Αλέξη Καλοκαιρινό, στον επιχειρηματία Κ.Φαρσάρη, στον αγροτιστή συνδικαλιστή Γ.Ντισπιράκη Κα. Αλλά ουδείς δέχτηκε σε αυτή τη φάση να είναι υποψήφιος….

Ανάλογη πρόταση έχει γίνει και στον κ.Φάνη Ζαμπετάκη, αλλά επίσης δεν είναι ξεκάθαρο εάν θέλει να είναι υποψήφιος…

Ποιοι θα είναι λοιπόν οι 11 του ΠΑΣΟΚ; Προφανώς οι 4 βουλευτές που απέμειναν, ήτοι Κεγκέρογλου, Παρασύρης, Στρατάκης και Σκραφνάκη. Υποψήφιοι επίσης θα είναι η κ.Ευ. Σχοιναράκη , ο Αντ.Βγόντζας, ο Ν.Ξυλούρης(πρώην δήμαρχος Ανωγείων), η αντιδήμαρχος Δέσποινα Συγγελάκη- και απομένουν 3 θέσεις, εκ των οποίων η μια πρέπει να είναι γυναίκα. Αιτήσεις κατέθεσαν ακόμη οι κ.Μενέλαος Μποκέας, και Μ. Χρηστάκης , Ι.Φραγκιαδουλάκης…
 
Ακούγεται έντονα το όνομα του αντιδημάρχου κ.Νίκου Γιαλιτάκη,ενώ από την Αθήνα συζητούν και το όνομα του γραμματέα της Νομαρχιακής Μιχ.Παπαδάκη αν κι εκείνος δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον μέχρι σήμερα….

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά ίσως μετά την ίδρυσή του στο Ηράκλειο θα χρειαστεί να "επιστρατεύσει" στελέχη για να κλείσει το ψηφοδέλτιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου